11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalImpact spectaculos la Jitaru

Impact spectaculos la Jitaru

Un bărbat băut şi fără permis a văzut moartea cu ochii după ce s-a izbit cu maşina de gardul unei biserici. Incidentul s-a petrecut ieri-dimineaţă, în jurul orei 8.00, pe raza localităţii Jitaru, judeţul Olt.
Marius Constantin, de 27 de ani, din Scorniceşti, se afla la volanul unui Logan, când a pierdut controlul autovehiculului şi a intrat pe contrasens. Şoferul nu a putut redresa maşina, care a părăsit şoseaua şi apoi s-a răsturnat, oprindu-se în gardul bisericii din Jitaru. În urma impactului, conducătorul auto a rămas încarcerat între fiarele maşinii.
O ambulanţă şi o autospecială de la Descarcerare au fost chemate la faţa locului. „Am fost solicitaţi pentru a scoate victima încarcerată în autoturism. Până la sosirea autospecialei pentru descarcerare, bărbatul a fost scos din maşină de localnici şi de lucrătorii de la Ambulanţă“, a spus locotenent-colonelul Cristian Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.
Marius Constantin a primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, apoi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru investigaţii. Cadrele medicale au decis că rănile suferite nu îi pun viaţa în pericol.

Şoferul, băut

La locul accidentului a sosit şi un echipaj de la Poliţia Scorniceşti, care a efectuat cercetări în acest caz. „În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din investigaţiile noastre s-a stabilit că bărbatul avea permisul anulat din cauza unei condamnări anterioare. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de conducere a unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are permisul de conducere anulat şi care se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru vătămare corporală din culpă“, a spus agentul principal Ovidiu Păuna, din cadrul Poliţiei Scorniceşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

23 COMENTARII